Class Schedule – West Columbia

See what we have planned this month at Health Directions.

HD_New_2013Health Directions – West Columbia
Weekly Schedule – Jun 4 – Jul 1

= Group Fitness/Muscular Conditioning (Studio 3)
= Yoga/Pilates (Studio 1)
= Cycle (Studio 2)
* = Fundamentals class required     **= Registration required 
           ***= Additional Fee and Registration Required

Monday


6:00 a.m. Cycle w/Alyson
6:00 a.m. Cardio Challenge w/Mindy
7:00 a.m. TRX Body Blast w/Alyson
8:15 a.m. Strength-n-U w/Tina
8:15 a.m. Pilates Level 1 w/Paula*
9:15 a.m. Cardio Challenge w/Lucia
9:15 a.m. Yoga w/Tami
10:30 a.m. Sculpt w/Christy
11:30 a.m. Cardio Dance w/Christy
3:30 p.m. Starter Strength Specialty SGT*** NEW!
3:30 p.m. Cycle w/Ray
4:30 p.m. Strength Circuit w/Allison
4:30 p.m. Pilates Level 1 w/Mandy*
5:30 p.m. EDGE Boot Camp w/Jennifer*** Ends 6/11
5:30 p.m. PLYOGA Express w/Mandy & Barbara (40 min)
5:30 p.m. EDGE Boot Camp w/Mandy*** Starts 6/18
6:15 p.m. Strength Circuit w/Kristen 
6:30 p.m. Yoga w/Stephanie

Tuesday


5:15 a.m. Cycle w/Chris
6:05 a.m. Strength Circuit w/Chris
7:00 a.m. Starter Strength Specialty SGT*** NEW!
7:00 a.m. Kettlebell Level 2 w/Gary *
8:00 a.m. Strength Circuit w/Judy
9:00 a.m. Fit Forever w/Judy
9:15 a.m. Cycle w/Stephanie
9:15 a.m. Yoga w/Mike
10:15 a.m. Therapeutic Chair Yoga w/Linda
12:00 p.m. Advanced Boot Camp w/Thad***
3:30 p.m. TRX Body Blast w/Mike
4:30 p.m. Intermediate Boot Camp w/Lyn***
4:30 p.m. Barre w/Vicki
5:30 p.m. Core Fusion w/Vicki
5:30 p.m. Cardio Dance w/Allison NEW!
6:00 p.m. Cycle w/Alyson (30 min) NEW!
6:30 p.m. TRX Body Blast w/Alyson (30 min) NEW!

Wednesday


6:00 a.m. Cycle w/Mindy
8:00 a.m. TRX Body Blast w/Lisa
8:15 a.m. Beginner Cycle w/Judy
8:30 a.m. Cardio Challenge w/Lisa
9:30 a.m. Yin Yoga w/Tami
9:30 a.m. Intro to Step w/Christy (30 min)
10:00 a.m. Core Fusion w/Christy (30 min)
10:30 a.m. Sculpt w/Christy
11:30 a.m. Cardio Dance w/Christy 
3:30 p.m. Starter Strength Speciality SGT*** NEW!
3:30 p.m. Cycle w/Vicki
4:30 p.m. TRX / Kettlebell Fusion w/Chris* NEW!
4:30 p.m. Yoga w/Mike
5:30 p.m. Barre w/Vicki
5:30 p.m. Intro to Step w/Mandy
6:00 p.m. Core Fusion w/Vicki (30 min)
6:30 p.m. Energized Yoga w/Marguerite

Thursday


5:15 a.m. Cycle w/Pam
6:00 a.m. Strength Circuit w/Rebecca
7:00 a.m. Starter Strength Specialty SGT*** NEW!
7:00 a.m. Kettlebell Level 1 w/Gary*
8:15 a.m. Strength-n-U w/Lisa
9:15 a.m. Cycle w/Ray
9:30 a.m. Intro to Cardio Dance w/Christy 
10:15 a.m. Yoga w/Mike
10:30 a.m. Chair Cardio w/Christy
12:00 p.m. Advanced Boot Camp w/Thad***
3:30 p.m. Strength Circuit w/Barbara NEW!
4:30 p.m. Intermediate Boot Camp w/Lyn*** 
4:30 p.m. Core Fusion w/Mandy*
5:30 p.m. Cardio Dance w/Allison
5:30 p.m. TRX/Kettlebell Fusion w/Chris* 
6:30 p.m. Yoga w/Stephanie

Friday


6:00 a.m. Kettlebell Level 1 w/Gary*
6:00 a.m. Cycle w/Ray
7:00 a.m. TRX Body Blast w/Ray
8:00 a.m. Strength Circuit w/Judy
9:00 a.m. Fit Forever w/Judy
9:15 a.m. Fluidity w/Barbara
9:15 a.m. Cycle w/Mike
10:15 a.m. Therapeutic Yoga w/Linda

Saturday


8:00 a.m. Pilates Fundamentals w/ Mandy** NEW!
8:00 a.m. Strength Circuit w/Rotation (30 min)
8:30 a.m. Cycle w/Rotation (30 min)
9:15 a.m. Yoga w/Rotation

Sunday


3:00 p.m. Cycle w/Rotation
4:00 p.m. Yoga w/Rotation


Copyright © 2018

Health Directions

3239 Sunset Boulevard
West Columbia, SC 29169
(803) 791-2113